פולי קקאו משמשים בדרכים רבות ושונות. ניתן להשתמש בהם להכנת שוקולד, קקאו ופריטי מזון אחרים עבור מארזי שוקולד לעובדים.
השימוש הנפוץ ביותר בפולי קקאו הוא הכנת שוקולד. שוקולד יכול להיות חלב או מריר בהתאם לסוג פולי הקקאו בהם בוחר היצרן. שוקולד חלב נעשה עם חלב וסוכר בעוד ששוקולד מריר מיוצר עם אבקת קקאו וסוכר. אבקת קקאו מיוצרת על ידי טחינת פולי הקקאו הקלויים לצורת אבקה דקה. ניתן לערבב עם מים, חלב או שמנת להכנת משקאות חמים או קרים כמו קקאו חם וקפה קר. פולי קקאו משמשים גם בסוגים אחרים של מזונות כמו בראוניז, עוגיות, עוגות ועוד!
פולי קקאו הם מצרך רב תכליתי שניתן להשתמש בו בתעשיות רבות ושונות. הם יכולים לשמש עבור מזון, משקאות, קוסמטיקה, תרופות ואפילו תרופות. פולי הקקאו שימשו בכל התעשיות הללו במשך מאות שנים.
האם זה בריא לצרוך שוקולד בכמות גבוהה?
כשהשוקולד מיוצר מחומרים באיכות גבוהה, קרי פולי קקאו איכותיים ואורגניים וממתיק טבעי ואורגני, אפשר לומר שזה בריא. במצב כזה, השוקולד מכיל כמות טובה של נוגדי חמצון. יש לו גם כמות משמעותית של סיבים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. באופן כל כך פשוט אפשר להפוך את השוקולד ממוצר חסר כל ערך לגוף, מזיק וגרוע למזון על שמונע מחלות.
התעשייה הפכה את השוקולד למוצר לא איכותי, כפי שעשתה עם תחומים רבים נוספים כמו ירקות, פירות ותוצרת חקלאית, בהן משתמשים בעיקר בדשנים וכימיקלים ומורידים את הערך התזונתי של הפרי והירק באופן משמעותי.
אם אתה מעוניין להעניק לעובדיך מתנה לחג, ואתה חשבת על שוקולד, אז כדאי לך לקחת בחשבון את הדברים שנכתבו כאן ולקנות מארזי שוקולד לעובדים שלך ממקורות איכותיים אשר מייצרים את השוקולד באופן עצמאי ובשימוש בחומרים אורגניים וטבעיים בלבד. בתאבון.